BALIKESİR / EDREMİT - Saniye-Hüseyin Balya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Olcay ÖZÇELİK ARSLAN'ın hazırladığı 10/C sını öğrencilerinin sunumunu gerçekleştirdiği programda İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103.Yıl dönümü büyük bir coşku ile kutlandı ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy anıldı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

ŞUBAT AYI SORUMLULUK SINAVLARI 6-12 ŞUBAT 2024 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

Ortak Sınav Takvimi 2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Yazılı Sınavlar

Ara

Millî Eğitim Bakanlığınca resmî ve özel ortaokullar ile liselerde okul genelinde yapılacak 1. dönem 2. yazılı sınavlarına yönelik örnek soru kitapçıkları yayımlandı. Her sınıf düzeyinde hazırlanan örnek soru kitapçıkları ve çözüm videoları öğrencilerin erişimine açıldı.

Ara

Okulumuz Büro Yönetimi Alanı öğretmenleri Şükran ARICAN ve Hüeyra KAZAK'ın 10/A Büro Yönetimi sınıfımızla hazırlamış oldukları yerli malı haftası etkinliğimiz.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Terör devleti İsrail'in masum Filistin halkına yaptığı zulmü öğrencilerimizle protesto ettik ve Filistin halkının yanında olduğumuzu haykırdık.

Zulm ile abad olanın ahiri berbad olur.

Ara

Edremit Gençlik Merkezinden Erdoğan Bey ve Hazal Hanım okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize gençlik merkezinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi vermişlerdir.

Ara

Okulumuzun bahçesine yeni banklarımız monte edildi.

Edremit Belediyesine destekleri için teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar CİĞER okulumuzu ziyaret etti.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Öğrencilerimizle sohbet etti.

Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun

Kas

Öğretmenler günü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Öğretmenler günü programımızı hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Evrim Belet'e ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz 10/A Şubesi öğrencileri tarafından hazırlanan öğretmenler günü okul panomuz.

Kas

BİGEP Kapsamında okulumuz 9. ve 10. sınıf öğrencilerine İzleme ve Değerlendirme Sınavı yapıldı.