BALIKESİR / EDREMİT - Saniye-Hüseyin Balya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Değerli velilerimiz öğrencilerinizin durumu hakkında bilgi almak için veli-öğretmen görüşmeleri ile ilgili planlama yapılmış olup bu plan dahilinde öğretmenlerimizle görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı 09/09/2023 tarihinde 32304 sayılı resmi gazetede yayımlanan Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği çerçevesinde hazırlanan Konu soru Dağılım Tablosu ile Millî Eğitim Bakanlığının resmî ve özel ortaokul ile liselerde okul genelinde yapılacak yazılı sınavlara yönelik yayınladığı Örnek Soru Kitapçıkları aşağıdaki linklerde verilmiştir.

Değerli öğrencilerimiz,

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. dönem  1. ortak sınavlar 25 Mart 2024 Pazartesi günü başlayacak ve 05 Nisan 2024 Cuma günü sona erecektir. Sınıfların sınav takvimleri aşağıda yer almaktadır.

Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Mrt

Ülke geneli yapılacak olan 2. dönem 1. yazılı sınavlara ilişkin kılavuz yayımlanmıştır. Sınava girecek öğrencilerimizin sınavlara girmeden önce kılavuzu incelemeleri önemle duyurulur.

Velilerimizin Dikkatine...

9. ve 12. Sınıflarımıza 21.12.2023 tarihinde saat 12.00'de

10. ve 11. Sınıflarımıza 22.12.2023 tarihinde saat 12.00'de veli toplantısı gerçekleştirilecektir.

Katılımlarınızı bekliyoruz.

Edremit Sosyal Güvenlik Kurumuna ziyaret gerçekleştirdik.

Engelsiz İlk Yardım Projesi

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Sözlük Tasarım Yarışması

Kas

29.11.2023 tarihinde olumsuz hava koşulları nedeni ile tüm okullar bir gün süre ile tatil edilmiştir.

Kas